donderdag 14 april 2011

Gras en meer

Het is inmiddels al weer even geleden dat ik iets aan de racebaan heb gedaan. Beetje een combinatie van andere dingen aan mijn hoofd en een gebrek aan motivatie/zin.

Vandaag ben ik wel weer even bezig geweest met het uitproberen van een ideetje. De baankanten/slipstroken zijn gewoon stukken MDF welke zwart geverfd zijn. Dit is aan de zijkant natuurlijk niet mooi. Ik had dan ook het idee om dit af te werken met plamuur of allesvuller of iets dergelijks, dat heb ik vandaag dus maar eens in de praktijk gebracht.Dit dan weer afgewerkt met zand wat ik nog voor het aquarium over had. Nadat dit droog was een stuk ingesmeerd met verdunde houtlijm en hier gras overheen gestrooid.
Het is misschien wel niet het mooiste, maar ik vind het toch erg goed gelukt voor een eerste poging.

Bij sommige bochten hoort natuurlijk een Jos-Verstappen-bak, ook wel grindbak genoemd. Dus ook maar een eerste poging gedaan om een grindbak te maken.
Ik vond het voor een eerste poging nog wel geslaagd, het is nog niet helemaal afgewerkt, de 'bandenstapels' staan nog los, deze moeten nog vast worden gelijmt en dan kan daar ook nog wat grind bij worden geplakt zodat het allemaal mooi aansluit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten