woensdag 26 januari 2011

Een blog over slotracen

Ja, nog een blog over slotracen. Vooropgesteld, dit is mijn eerste blog ooit, ik ben eigenlijk helemaal geen blogger. Waarom niet, geen idee, waarschijnlijk omdat ik nog nooit een blog heb gehad.

Waarom ik dan nu begin met een blog, waarom niet eigenlijk. Ik ben bezig met de bouw van een vaste baan. Het lijkt mij erg leuk om dit bij te houden op een blog, voor zowel mensen die dit ook willen doen, om tips te krijgen van mensen die dit al gedaan hebben en om de bouw later nog eens te kunnen bekijken, een naslagwerk dus.

Ik zal het niet alleen over de bouw van de baan gaan hebben denk ik, er is nog meer aan slotracen dan alleen de baan natuurlijk. Zonder auto's wordt het namelijk maar een saaie bedoeling. Veel auto's heb ik nog niet, ik ben namelijk pas sinds het laatste kwartaal van vorig jaar bezig met deze hobby.

Wel is het me in deze korte tijd al gelukt om iemand aan te steken met het virus. Eén van mijn beste vrienden is eigenlijk sinds ik mijn baan heb ook verslaafd aan het slotracen. Eerst met één van de auto's die bij de baan zat, maar inmiddels heeft hij zelf ook al een aantal auto's klaar staan om te racen.


Dus mensen, als jullie tips of opmerkingen voor mij hebben, geef ze, ik kan ze echt gebruiken :)

3 opmerkingen:

 1. Succes Marc met je blog en een geluk dat je die vriend van je hebt kunnen 'besmetten' ;-)

  Samen racen is natuurlijk altijd leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Harold.
  Vandaag de opbouw begonnen van de plaat waar de racebaan op moet komen. Morgen zal deze opgehangen worden. Hopelijk zondag weer eens een keer racen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes Marc. Ik heb een stukje op mijn blog racebaaninfo.blogspot.com gezet over je blog.

  BeantwoordenVerwijderen