zondag 3 februari 2013

Souterrain Cup 2013


Ook dit jaar ga ik Marc Stouten weer helpen met het organiseren van een Souterrain Cup. We hebben onze hoofden al gebroken over een wedstrijdschema waarbij er dit jaar meer gereden kan worden, zodat niet weer dat de mogelijkheid bestaat dat je er na 1 ronde er al uit ligt. Ook is Marc bezig om een extra baan er bij te maken, dus dit jaar staat de Souterrain Cup hopelijk weer garant voor een hoop plezier.

Ik zorg dit jaar weer voor de bandjes. Helaas heb ik mijn gebruikelijke 'recept' niet kunnen krijgen, dat was tijdelijk niet leverbaar. Dit jaar rijden we dus met iets andere bandjes die meer grip moeten geven, binnenkort gaan Marc en ik eens even testen of deze bandjes ook lang genoeg mee gaan. Van vorig jaar heb ik een idee gekregen welke bandensoorten het meest gebruikt werden en ik zal zorgen dat ik hier dit jaar meer dan genoeg van bij mij heb voor iedere deelnemer. Er zal 1 setje banden kosteloos beschikbaar worden gesteld, extra setjes (ook andere bandjes dan de Classics) zullen tegen een kleine vergoeding van €1 te verkrijgen zijn.

Voor de volledigheid en zodat niet iedereen hoeft te zoek staat hier onder nogmaals het technisch reglement, deze is hetzelfde als vorig jaar:
Technisch Regelement Souterrain Cup

2 opmerkingen:

  1. Hee Marc, leuk. Zou graag een foto willen zien van de nieuwe bandjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé Marc, geweldig dat we weer custom made rubber ter beschikking krijgen. Overigens zou een kleine vergoeding per deelnemer helemaal niet vreemd zijn. Tenslotte steken jullie veel tijd (en geld) in dit evenement. Het feit dat de inschrijflijst binnen 72 uur vol was zegt toch voldoende?

    BeantwoordenVerwijderen